Forestillingen HABITAT er et samarbeid mellom Rom for Dans og Høyskolen for Dansekunst. Forestillingen skal spilles på Rom for Dans.

HABITAT undersøker hva et hjem kan være for mennesker i ulik alder. I en tid hvor hjem oppløses, mennesker flytter og flykter på tvers av grenser og hvor det å kjenne tilhørighet stadig endres blir også vårt forhold til hva som kan kalles et hjem endret.

Komponist Martin Ødegaard vil skape det musikalske i forestillingen som skal bestå av innspilt elektronisk musikk, og stemme/sang. Scenograf Carl Nilssen-Love er allerede godt i gang med å skape et foranderlig rom med ulike scenografiske elementer.

Idé og konsept: Caroline Wahlström Nesse og Camilla Myhre

Kunstnerisk ansvar: Caroline Wahlström Nesse

Dramaturg: Marius Kjos

Lys: Martin Myrvold

Medskapende utøvere: Tora Brekke, Helle Kvam Leraand, Amie Mbye, Marte Kristine Brustad Melhus, Martin Bergo Selsjord, Kristine Søgnesand, Elise Susann Strandjord, Mari Bygnes, Markus Christensen, Frida Eriksen, Einar Reynisson Grimsby, Ragnhild Rosander Hagen, Karianne Karlsrud.

Produsent Rom for Dans: Mari Haugen og Camilla Myhre.

Antall visninger på Rom for Dans: 10.

 

Forestillingen skal også vises under Oktoberdans, Bergen, 2018, samt  i forbindelse med lansering av pilotprosjektet KROM på tvers på Rom for Dans i oktober 2019.

Foto: Camilla Myhre