Kurs • Vår 2024

Fordypningskurs 13-19 år

(Ungdom)

Kveldskurs ungdom

Dette kurset bygger videre på våre ordinære kurs for ungdom, og er et tilbud for de som ønsker å fordype seg ytterligere innenfor skapende dans. Påmelding til dette kurset skjer via e-post til ung@romfordans.no

Påmelding via e-post

Detaljer

Pris: 2350,-

Varighet: 16 uker (uke 4 til uke 22)

  • onsdager

    18:30 – 20:00

    Oppstart:

    onsdag 24. jan. 2024

Pedagoger

Semesterplan

Dette kurset bygger videre på våre ordinære kurs for ungdom, og er et tilbud for de som ønsker å fordype seg ytterligere innenfor skapende dans. Elevene arbeider med eget kroppslige uttrykk, komposisjon og koreografi, og står i flere skapende prosesser, veiledet av ulike pedagoger gjennom semesteret. For plass på fordypningskurset må man gå på et av våre ordinære kurs, og ha gått hos oss i minst 1 semester. For påmelding send oss en e-post til ung@romfordans.no, med et par setninger om deg selv og hvorfor du ønsker å begynne på fordypning.

Praktisk info

Vi anbefaler å ha på treningstøy som er lett å bevege seg i, for eksempel t-skjorte og tights eller shorts/treningsbukse. Vi jobber barfot eller med sklisikre sokker/ gymsokker på føttene. Disse må sitte godt på. Lange halskjeder og liknende bør tas av før timen av sikkerhetshensyn. Medbragt vannflaske er lurt!

Få gratis prøvetime

Meld deg på her