Forestilling

En titt inn i himmelen

En titt inn i himmelen var del av Prosjekt Isadora og én av fire forestillinger som ble vist april 2007 i scenerommet på Rom for Dans.

Fire femåringer og fire voksne møtes i poetiske rom , i høye svev over skyene.

Kunstnerisk ansvar: Caroline Wahlström Nesse og Camilla Myhre.

Sagt om forestillingen ”En titt inn i himmelen: ”…Vi titter inn i en himmel der beige, myke tepper utgjør omgivelsene. Utøverne eller ”englene” er kledd i romantiske klær i duse farger. Belysningen er dempet, musikken beroligende. Det kjennes varmt og godt å titte inn i himmelen. Noen ganger kikker englene tilbake. (…) Hører vi løvebrøl i det fjerne? En beduiner som kaller inn til bønn? Vi ankommer dyrenes rike på jorden blant menneskene. De store blir til kameler som de små rir diagonalt mot oss på. Vi aner at de skal langt. Et øyeblikk skuer de forbi oss og inn i evigheten. De små reiser seg opp på kamelryggene og svaier i ørkenlandskapet som duver under dem. Øyeblikket blir hellig og forsvinner som all magi, i samme stund som den kom.” Utdrag av omtale skrevet av Sidsel Pape.

Forestillingen ble i 2008 innkjøpt av Paulus Kirke i forbindelse med deres satsning på kulturtilbud rettet mot familie og barn.

Forestillingen ble omtalt som et vellykket prosjekt av Margrete Kvalbein som bl.a. skrev: Sjelden har man sett en så kunstnerisk godt gjennomført oppsetning med barn – og heller ikke noe som har fungert så godt som forestilling i kirkerom. En fantastisk opplevelse.