Kursoversikt

Forestilling 4-5 år 2021

Barna blir kjent med dansen gjennom lek og kreativ dans. De vil utvikle egen kroppsbevissthet, koordinasjon og romforståelse. Elevene får bruke fantasien, trene på å skape egne bevegelser og være med på å lage koreografi.

barn sommerkurs

I disse timene blir barna kjent med dansen gjennom lek og kreativ dans. De vil utvikle egen kroppsbevissthet, koordinasjon og romforståelse. Elevene får bruke fantasien, trene på å skape egne bevegelser og være med på å lage Koreografi.

RFD Kurs

I disse timene blir barna kjent med dansen gjennom lek og kreativ dans. De vil utvikle egen kroppsbevissthet, koordinasjon og romforståelse. Elevene får bruke fantasien, trene på å skape egne bevegelser og være med på å lage koreografi.

RFD UNG 2020

I disse timene blir barna kjent med dansen gjennom improvisasjon og skapende dans. De vil utvikle egen kroppsbevissthet, koordinasjon og romforståelse. Elevene får bruke fantasien, jobbe med å skape egne bevegelser og være med på å lage koreografi.

Kveldskurs ungdom

I disse timene for ungdom 13- 19 år jobber vi med skapende dans. Gjennom øvelser og oppgaver introduseres teknikker innenfor improvisasjon og koreografi. Elevene blir veiledet til selv å skape egne bevegelser, med fokus på kroppsbevissthet, dynamikk og romforståelse.

sommer barn

Sommerkurs

Mer informasjon om evt. sommerkurs kommer

Sommerkurs på Rom for dans fungerer som en kunstnerisk prosess på 5 dager, hvor elevene deltar skapende i alle deler.

workshop barn

Andre eventer

Enkeltkurs/ workshops

I tillegg til våre faste kveldskurs, holder vi hvert år ulike enkeltkurs, verksteder, familiedager o.l. Følg med for informasjon om kommende eventer!