Kursoversikt

Forestilling 4-5 år 2021

Kveldskurs 4-5 år

Vår 2024

Barna blir kjent med dansen gjennom lek og kreativ dans. De vil utvikle egen kroppsbevissthet, koordinasjon og romforståelse. Elevene får bruke fantasien, trene på å skape egne bevegelser og være med på å lage koreografi.

barn sommerkurs

Kveldskurs 6-7 år

Vår 2024

I disse timene blir barna kjent med dansen gjennom lek og kreativ dans. De vil utvikle egen kroppsbevissthet, koordinasjon og romforståelse. Elevene får bruke fantasien, trene på å skape egne bevegelser og være med på å lage Koreografi.

RFD Kurs

Kveldskurs 8-9 år

Vår 2024

I disse timene blir barna kjent med dansen gjennom lek og kreativ dans. De vil utvikle egen kroppsbevissthet, koordinasjon og romforståelse. Elevene får bruke fantasien, trene på å skape egne bevegelser og være med på å lage koreografi.

RFD UNG 2020

Kveldskurs 10-12 år

Vår 2024

I disse timene blir barna kjent med dansen gjennom improvisasjon og skapende dans. De vil utvikle egen kroppsbevissthet, koordinasjon og romforståelse. Elevene får bruke fantasien, jobbe med å skape egne bevegelser og være med på å lage koreografi.

RFD kurs 13til15

Kveldskurs 13-15 år

Vår 2024

I disse timene jobber vi med improvisasjon og skapende dans. Gjennom øvelser og oppgaver blir elevene introdusert for ulike teknikker innenfor improvisasjon og koreografi. De lærer verktøy for selv å skape og utvikle egne bevegelser, med fokus på kroppsbevissthet, dynamikk og romforståelse.

Kveldskurs ungdom

Kveldskurs 16-19 år

Vår 2024

I disse timene jobber vi med improvisasjon og skapende dans. Gjennom øvelser og oppgaver blir elevene introdusert for ulike teknikker innenfor improvisasjon og koreografi. De blir utfordret til selv å skape og utvikle egne bevegelser, med fokus på kroppsbevissthet, dynamikk og romforståelse.

fra sommerkurs ungdom 2020

Kveldskurs 20 + år

Vår 2024

I disse timene jobber vi med improvisasjon og skapende dans. Gjennom øvelser og oppgaver får deltagerne utforske bevegelse både alene, i par og som gruppe. De får redskaper til å skape og utvikle egen dans, med fokus på kroppsbevissthet, dynamikk og romforståelse.

Kveldskurs 8til12

Fordypningskurs 8-12 år

Vår 2024

Dette kurset bygger videre på våre ordinære kurs for barn, og er et tilbud for de som ønsker å fordype seg ytterligere innenfor skapende dans. Påmelding til dette kurset skjer via e-post til ung@romfordans.no.

Kveldskurs ungdom

Fordypningskurs 13-19 år

Vår 2024

Dette kurset bygger videre på våre ordinære kurs for ungdom, og er et tilbud for de som ønsker å fordype seg ytterligere innenfor skapende dans. Påmelding til dette kurset skjer via e-post til ung@romfordans.no

sommer barn

Sommerkurs 2024

Mer informasjon kommer

Sommerkurset fungerer som en kunstnerisk prosess på 5 dager, hvor elevene deltar skapende i alle deler. Kun 12 plasser!

workshop barn

Andre eventer

Enkeltkurs/ workshops

I tillegg til våre faste kveldskurs, holder vi hvert år ulike enkeltkurs, verksteder, familiedager o.l. Følg med for informasjon om kommende eventer!