Nyheter

Bli vår nye utleie- og teknisk ansvarlig!

1. mars 2024

Bli med i vårt team på Rom for dans, som utleie- og teknisk ansvarlig, i en 50% stilling.

Denne rollen gir deg muligheten til å kombinere din tekniske ekspertise og lidenskap for kunst, i et dynamisk og kreativt miljø.

Stillingen er ledig fra 1.juni, med opplæring i mai.


Hva vil du gjøre?

Som utleie- og teknisk ansvarlig vil du være ansvarlig for å utvikle og forvalte våre utleieprosesser og tekniske systemer, og sikre gode lokaler og utstyr for et mangfold av kunstneriske produksjoner og leietakere.


Gjennom din direkte kontakt med kunder og samarbeidspartnere vil du være en nøkkelperson i å skape positive og inspirerende opplevelser for alle som er involvert med Rom for dans.Er du vår ideelle kandidat?

  • Du har bakgrunn i scenekunst eller -teknikk, med spesialisering innen lys og/eller lyd.

  • Du er en strukturert, løsningsorientert person som trives i krysningspunktet mellom administrativt og praktisk arbeid.

  • Du har en sterk evne til å kommunisere med ulike mennesker, på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig.

Du har erfaring fra kundeorientert arbeid og prosessarbeid

NB: Krav om førerkort klasse B.

Hvorfor jobbe hos oss?

Bli del av et team som verdsetter kreativitet, samarbeid og nyskaping.

Rom for dans er et kunst- og kompetansesenter samt et produksjons- og visningslokale for det frie scenekunstfeltet, med støtte fra Kulturdepartementet og Oslo kommune.

Vi tilbyr et engasjert teammiljø hvor du vil jobbe med flinke kollegaer, spennende kunstnere, fagfolk, ivrige studenter, og et stort mangfold av barn, unge og publikum.

Vi tilbyr et engasjerende arbeidsmiljø hvor du vil ha mulighet til å vokse både personlig og profesjonelt, samt muligheten til å arbeide i et felt som gjør en forskjell for barn og unge gjennom kunst og kultur.

Lønnen avtales basert på din erfaring og kvalifikasjoner.

Interessert?

Send oss din søknad, CV, og et motivasjonsbrev på camilla@romfordans.no innen 15. mars 2024.