Fra sommerkurs 2020

Om våre kurs

Rom for dans tilbyr kveldskurs for barn og unge!

Våre kurs passer perfekt for de som har lyst til å jobbe kreativt med bevegelse, utforske sitt eget uttrykk i dansen og være med på å lage koreografi!

barn og pedagog

Våre verdier

Ved Rom for dans lærer barn og unge å jobbe kreativt med dans og bevegelse.

Vi tar barn og unges kreative og skapende uttrykk på alvor og tilrettelegger for at barn og unge skal få mulighet til å uttrykke seg gjennom dansekunst.

Vår grunnleggende filosofi er at alle mennesker har et eget ekspressivt uttrykk. Fokuset er på det unike i den enkelte, og via veiledning ivareta hvert enkelt menneskes egenart og kunstneriske uttrykk i møte med bevegelse.

Vi jobber for at våre kurs skal være et lavterskeltilbud, og bistår gjerne til å finne ulike støtteordninger i Oslo Kommune for hjelp til å dekke semesteravgiften.

Vi tilbyr blant annet en familierabatt til familier med flere elever hos oss, og Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål rundt andre ulike behov.

Forestilling av og med barn

Hva kjennetegner våre kurs

Rom for dans UNG tilbyr kveldskurs for barn og unge. Våre kurs passer perfekt for de som har lyst til å jobbe kreativt med bevegelse, utforske sitt eget uttrykk i dansen og være med på å lage koreografi!

Vi arbeider med improvisasjon og skapende dans som metode. Gjennom tydelige oppgaver og øvelser, veileder vi og skaper trygghet og mestring i møte med bevegelse og utforskningen av hver enkelts kunstneriske utrykk.

Barn som danser med pinner

Meld deg på en gratis prøvetime

Elever tilbys én gratis prøvetime ved kursstart så fremt det er ledig plass på de faste kursene.

For å melde på prøvetime, send en mail med fullt navn på eleven, fødselsdato og hvilket kurs dere ønsker å prøve til ung@romfordans.no

Våre pedagoger

Ida Frømyr Borgen og Ingeborg Bjerke Styve startet kveldskursene i samarbeid med Rom for Dans i 2020.

Ingeborg er i dag fungerende daglig leder og ansvarlig for undervisningen ved kveldskursene. Hun arbeider i tett dialog og samarbeid med Rom for dans og er teamleder for de andre pedagogene. Alle pedagoger ved Rom for Dans kveldskurs anvender husets kunstpedagogiske metodikker i utvikling av undervisningsopplegg.

Våre pedagoger har alle en kunstpedagogisk utdannelse, og/ eller bred erfaring med undervisning og kreativt arbeid med barn og unge. De fleste er også selv aktive som dansere og koreografer.

Les mer om alle våre pedagogene her.

Bilde av store studio

Våre lokaler

Rom for Dans holder til i store, lyse lokaler i Marstrandsgata 8 på Rodeløkka i Oslo. Faste kurs vil foregå i store studio. Vi har også et svart og et hvitt produksjonsrom til å lage og vise forestillinger i. For de som venter, kan vi tilby et trivelig oppholdsrom. Det er god ankomst med kollektivtransport, samt muligheter for gateparkering i området. Her finner du praktisk informasjon om skolen

Bilde av sommerkurs gjengen som danset forestilling

Sommerkurs

Sommerkursene våre har ulike formater og har tidligere fungert som en miniversjon av en kunstnerisk prosess – fra idé til ferdig forestilling – der deltagerne får være med på å skape innholdet selv.

Følg med i våre kanaler for informasjon om fremtidige sommerkurs!

Klikk her for bilder fra tidligere sommerkurs i vårt bildearkiv!

Våre støttespillere

Rom for Dans mottar støtte fra Sparebankstiftelsen DNB og driftstøtte fra Oslo kommune og Kulturdepartementet.