Kurs • Vår 2024

Minikurs Foreldre og barn 4-5 år

(Barn, Voksne)

Barn og voksen. Foto Tale Hendnes. Dansens Hus

Ny bolk på minikurset fra uke 14! Dette kurset er en mulighet for barn på 4-5 år å utforske kreativ og skapende dans sammen med en foresatt! Vi danser sammen, utforsker, skaper og leker! Kurset forgår over 6 uker, med en liten intern visning på siste time.

Påmelding lukket

Detaljer

Pris: 1000,-

Varighet: 6 uker (uke 14 til uke 19)

  • tirsdager

    17:15 – 18:15

    Oppstart:

    tirsdag 2. apr. 2024

Pedagoger

Semesterplan

Ny bolk i Minikurset vårt med foreldre og Barn 4-5 år setter i gang fra uke 14! Gjennom lek og ulike oppgaver utvikles egen kroppsbevissthet, koordinasjon og romforståelse. Vi trener på å skape egne bevegelser og er med på å lage egen dans sammen foreldre og barn. (Ingen forkunnskaper trengs!) Kurset forgår over 6 uker, med en liten intern visning på siste time. Foto: Tale Hendnes / Dansens Hus (Rom for dans, danseverksted under familiedag på Dansens Hus)

Praktisk info

Vi anbefaler å ha på treningstøy som er lett å bevege seg i, for eksempel t-skjorte og tights eller shorts/treningsbukse. Vi jobber barfot eller med sklisikre sokker/ gymsokker på føttene. Disse må sitte godt på. Lange halskjeder og liknende bør tas av før timen av sikkerhetshensyn. Medbragt vannflaske er lurt!

Barn og voksen
Barn og voksen
Barn og voksen
Barn og voksen
Barn og voksen
Barn og voksen

Få gratis prøvetime

Meld deg på her