Nyheter

KROM på huset

2. nov. 2023

Krom team

Vi gleder oss til en måned med KROM på huset!

Hver dag i november tar vi imot 6. klassinger fra Oslo her på Rom for dans. Elevene og lærerne deres skal få være med på et KROM-verksted sammen med tre dansekunstnere.

Les alt om KROM Verksted her:

Forfatter

krom verksted

Velkommen til 6. trinn!

Vi gleder oss til å få møte en ny 6. klasse hver dag i november. Vi får 20 ulike klasser på besøk med til sammen 507 elever fra åtte ulike skoler fra alle deler av Oslo.

Hos Rom for dans får elevene delta i et verksted i skapende dans hvor vi bruker den kunstpedagogiske KROM-metoden. Den kan du lese om her:

Om KROM
hender

Vel møtt, lærere!

I KROM Verksted deltar lærerne sammen med elevene sine.

Når lærerne er med på verkstedet får de oppleve elevene sine på en ny måte. Lærerne er selv med i en kunstnerisk prosess og kan få inspirasjon til å arbeide videre med estetiske læringsprosesser i sitt eget klasserom.

I perioden med KROM på huset samler vi hver dag inn tilbakemeldinger fra lærerne. Vi ønsker å ta med oss deres refleksjoner og innspill i videreutviklingen av verkstedet.

KROM Lærerveiledning
Krom dansere

Danserne i KROM

De fire danserne Emma Öberg, Stine Gjestvang, Jon Mariussen og Marte Brustad Melhus bytter på å lede KROM-verkstedet i et team på tre.

Alle de fire danserne har mye erfaring med å jobbe skapende med barn og unge. De har alle en bachelor i dansekunst og koreografi fra Høyskolen for dansekunst og har turnert med KROM Verksted til skoler rundt omkring i landet i regi av DKS.

Du kan lese om utøverne i KROM her:

Våre Utøvere